STILLINGSBESKRIVELSE

Bli med å forme fremtidens transportløsninger?

Jotne Mobility er en del av Jotne gruppen. Dagens virksomhet er organisert i flere forskjellige forretningsområder. Vår utvikling er drevet av innovasjon og bruk av nye teknologiske løsninger samt en sterk vilje til vekst. Vårt mål er å bidra til å skape effektive, pålitelige og fremtidsrettede transportsystemer som gir fordeler både for samfunnet og miljøet. Vi leverer unike løsninger og ser på utfordringer som muligheter. I Jotne Mobility treffer du kolleger med ingeniørfaglig bakgrunn som har spesialisert seg på teknisk prosjektledelse, vedlikeholdsstyring og levetidsvurderinger, kvalitetsstyring og kontroll, og mekaniske systemer.

Vil du være med å forme fremtidens transportløsninger, liker korte beslutningsveier og mulighet til å påvirke? Da kan du være personen vi ser etter! Vi søker etter engasjerte ingeniører som vil være med på å modernisere måten vi beveger oss på, og som ønsker å utforske mulighetene som ligger foran oss. Vi trenger din kompetanse innenfor prosjektledelse, elektrofag, vedlikeholds-optimalisering og kvalitet og sikkerhet.
Hos oss kan du se frem til

Varierte arbeidsoppgaver som har en direkte innvirkning på samfunnet vi lever i.

Jobbe i team med dedikerte kolleger som liker å tenke nytt og finne kreative løsninger.

Muligheter til å jobbe på tvers av fagområder og innsikt i ulike fagfelt.

Vekst vi støtter din faglige utvikling gjennom læringsmuligheter og kunnskapsdeling.

Konkurranse dyktig lønn med bonusordning.

Kvalifikasjoner kan inkludere

Erfaring innen transportløsninger - Spesielt innen jernbanetransport og mobilitet, med fokus på rullende materiell som jernbane, T-bane og trikk.

Kompetanse innen vedlikeholdsstyring - Din kunnskap på dette området vil være verdifull.

Lederegenskaper og innovasjonsvilje - Du er i stand til å lede tekniske prosjekter og har en lidenskap for innovasjon.

Prosjektoppfølgings- og planleggingsferdigheter - Din evne til å holde prosjekter på rett spor er viktig for oss.

Faglig bakgrunn - Relevant ingeniørfaglig bakgrunn utgjør en solid plattform for din rolle hos oss.

Vi tror at hvert individ utgjør en forskjell, uavhengig av bakgrunn eller erfaring. Vår styrke ligger i mangfoldet av perspektiver som hver enkelt medarbeider bringer til bordet. Vi gir deg en arbeidsplass der dine tanker og innspill blir hørt og respektert. Hvis du nylig har fullført studiene og ønsker muligheten til å påvirke fremtidens transportløsninger oppfordrer vi deg til å søke. Hos oss legger vi til rette for at du skal trives og vokse i et støttende miljø.

 

Ring oss gjerne på mobil 920 37 233, vi er opptatt av tett og ærlig dialog med våre medarbeidere og søkere.